Få besøg af en gæstelærer

I Samme Båd

Mod Alle Odds

Verden på Spil

Den Globale Handelsplads

For Folkeskoler

 

Få besøg af en gæstelærer, der underviser om FN og globale temaer, eller som indgår i temauger, projektarbejder, som spilleder for rollespil m.m.

 

Verden på Spil_cut

 

I SAMME BÅD er et rollespil primært for de ældre klasser (7. - 10. klasse). Spillet handler om, hvad der sker mellem landene i verden, når det drejer sig om handelsmæssige uligheder, om konflikter, konfrontationer, krig, katastrofer med mere.

En instruktør fra Skoletjenesten leder spillet og forklarer eleverne om FN undervejs. Eleverne gennemgår i løbet af spillet et stort emneforløb om FN, som de bliver præsenteret for og inddraget i på en spændende og anderledes måde.

Det giver en god forståelse for de problematikker, Danmark og verdens lande står overfor som en del af et globalt verdenssamfund - og for at vi kan gøre noget ved det!

 

Tænk hvis det var dig, der var i fare og måtte flygte fra dit land. MOD ALLE ODDS sætter dig i dilemmaer, flygtninge fra hele verden står i - hver dag. Fra afhøringen, til flugten, til integrationen i dit nye land.

Mod alle odds er et netbaseret oplevelsesspil, der er udviklet af UNHCR.

 

Brætspillet VERDEN PÅ SPIL hjælper til at forstå de mange problematikker, der kan være omkring fødevaresikkerhed, internationale forhold og miljø og klima. For folkeskolens 7. - 9. klassetrin.

 

Foto: WFP

Aktuelt

Det sker i FN-forbundet

Få overblikket over arrangementer med FN i fokus

Landsmøde 2019

Skal du med til Landsmødet den 28. april? Så find alle de relevante bilag, tidsplan & dagsorden her.

Få et foredrag om FN

Leder du efter et foredrag om FN, om fredsbevaring eller noget helt tredje, så har vi meget muligt foredragsholderen

FN-forbundet · Tordenskjoldsgade 25 st.th. · 1055 København K · Tlf. 3346 4690 · Fax · Mail [email protected]