Få besøg af en gæstelærer

Mini MUN Climate Conference

Mini MUN Israel-Palæstina

Mini MUN Flygtninge

Mini MUN Syrien

For gymnasier, HF, højskoler o.lign.

 

Få besøg af en gæstelærer, der underviser om FN og globale temaer, eller som indgår i temauger, projektarbejder, som spilleder for rollespil m.m.

Gæstelærerne sætter international politik og globale emner ind i en teoretisk kontekst. Det kan være emner som folkeretten, Israel-Palæstinakonflikten, Verdensmålene - eller noget helt fjerde.

 

437745_pigemedhåndivejret_JessHoffman
UN Photo/ Jess Hoffmann

 

Du kan også få besøg af 1 - 2 instruktører til at lede et rollespil, der giver elever forståelse for verdens udfordringer og internationale forhold med udgangspunkt i FN's arbejde gennem et 'Mini Model United Nations', udviklet til elever på gymnasieniveau.

MINI MODEL UNITED NATIONS ISRAEL-PALÆSTINA. En simulering af FN's Sikkerhedsråd, hvor Israel-Palæstinakonflikten skal diskuteres.

MINI MODEL UNITED NATIONS CLIMATE CONFERENCE. En simulering af klimaforhandlingerne, som de foregår i FN-systemet.


MINI MODEL UNITED NATIONS FLYGTINGE. En simulering af en flygtningekonference i FN, hvor der skal findes løsninger på nogle af de kritiske spørgsmål i flygtningesituationen


MINI MODEL UNITED NATIONS SYRIEN. En simulering af FN's Sikkerhedsråd, hvor debat og forhandling skal ende ud i en resolution, der kan afhjælpe den kritiske situation i Syrien.

 

Foto: WFP

Aktuelt

Det sker i FN-forbundet

Få overblikket over arrangementer med FN i fokus

Få et foredrag om FN

Leder du efter et foredrag om FN, om fredsbevaring eller noget helt tredje, så har vi meget muligt foredragsholderen.

To høringssvar

Folketingets Finansudvalg har besluttet at nedsætte en parlamentarisk arbejdsgruppe om verdensmålene; et prisværdigt – og nødvendigt – skridt. I den forbindelse har vi i FN-forbundet indgivet et eget og et fælles høringssvar i regi af 92-gruppen og Globalt Fokus. Læs dem her.

FN-forbundet · Tordenskjoldsgade 25 st.th. · 1055 København K · Tlf. 3346 4690 · Fax · Mail fnforbundet@fnforbundet.dk