Få besøg af en gæstelærer

I Samme Båd

Mod Alle Odds

Verden på Spil

Den Globale Handelsplads

Verdenshandel i undervisningen

Global handel væver vores hverdag sammen med verden. Derfor er handel godt stof i undervisningen. Nu er det blevet lettere at arbejde med.

 

Lær om frihandel, indkomster, indkomstforskelle, forurening, Doharunden, CSR, arbejdsmiljø, handelsuddannelser, Fairtrade, logistik, økonomisk teori, menneskerettigheder, globalisering, arbejdspladser, udflytning, WTO, intellektuel ejendomsret, fagforeninger, etik og meget mere.

 

Den Globale Handelsplads er et tilbud til lærere i Folkeskolens ældste klasser og de fire store gymnasieuddannelser (stx, hhx, htx og hf)

 

Undervisningsforløbet er sammensat på sådan en måde, at det passer til de faglige mål i samfundsfag (plus international økonomi/samtidshistorie på hhx). Der er masser af inspiration til geografi, historie og tværfag.

 

Der er en masse gode materialer lige til at downloade eller dele elektronisk. Det meste af materialet er gratis.

 

Fra oversigten kan man gå dybere ned i de forløb, der virker interessante og se detaljer om indhold, materialer, relevans i forhold til bekendtgørelsens krav m.m.

 

Du kan ændre forløbet og selv downloade/bestille materialer, arbejdsspørgsmål og lærervejledning til de aktiviteter, som undervisningsforløbet består af.

 

Du finder det hele her: www.denglobalehandelsplads.dk

 

Den Globale Handelsplads er etableret af Fairtradebyerne i Danmark med Haderslev Kommune i spidsen. Den er sponseret af Danidas Oplysningsbevilling.

 

Foto: WFP

Aktuelt

Det sker i FN-forbundet

Få overblikket over arrangementer med FN i fokus

Landsmøde 2019

Skal du med til Landsmødet den 28. april? Så find alle de relevante bilag, tidsplan & dagsorden her.

Få et foredrag om FN

Leder du efter et foredrag om FN, om fredsbevaring eller noget helt tredje, så har vi meget muligt foredragsholderen

FN-forbundet · Tordenskjoldsgade 25 st.th. · 1055 København K · Tlf. 3346 4690 · Fax · Mail [email protected]