Få besøg af en af FN’s mange danske venner!

 

485861

UN Photo/ Mark Garten

 

Få besøg af en af de mange aktive i FN-forbundet, der alle er interesserede i at styrke forståelsen for FN, og som hver især besidder forskellige kompetencer og ressourcer.

De unge i skoletjenesten vil gerne formidle deres viden om FN over for elever og studerende, de aktive i foreningens ledende organer vil gerne påvirke andre til at støtte FN, mens gruppen af fortrinsvist tidligere ansatte i FN-systemet stadig brænder for at øge forståelsen for FN og FN's afgørende arbejde.

Emner: Fred og konfliktløsning, Global Økonomi, Israel-Palæstina, Menneskerettigheder, Verdensmålene, FN reformer

Oplægsholdere: Birgitte Møller, Christian Balslev-Olesen, Erik Blas, Finn Reske-Nielsen, Frederik Harhoff, Jan Sand Sørensen, Jens Wandel, John Kierulf, Kurt Mosgaard, Ole Olsen, Peter Brückner, Torben Brylle, Torleif Jonasson, Tyge Lehmann, skoletjenesten

Oplægsholderne er ikke ansatte, og de skal derfor kontaktes i god tid.

>> Forespørg op et foredrag - og læs mere om de enkelte oplægsholdere her.

 

Foto: WFP

Aktuelt

Det sker i FN-forbundet

Få overblikket over arrangementer med FN i fokus

Ildsjæle for verdensfreden hædres

FN-forbundet blev dannet i 1970, men vores rødder kan spores helt tilbage til 1882 og Nobels Fredsprismodtager Frederik Bajer. Sammen med hans hustru, Matilde Bajer, dedikerede parret deres liv til at skabe forandring til det bedre for de mange. Det hædres nu med en mindeplade.

United in Change

I denne uge begynder vores nyeste kursus, United in Change, støttet af Erasmus+. Formålet er udbygge forståelsen for behovet for og vigtigheden af det multilaterale samarbejde blandt unge.

FN-forbundet · Tordenskjoldsgade 25 st.th. · 1055 København K · Tlf. 3346 4690 · Fax · Mail fnforbundet@fnforbundet.dk